apám titkos élete

Engem minden érdekel, és semmi sem foglalkoztat.

Címkék

Napi

2011.03.23. 22:24 Három Nyulak

"Az én nemzedékem beérte azzal, hogy nevetségessé tett mindent, de nem tette jobbá a világot. Túl sok időt pazaroltunk arra, hogy mások eredményei felett ítélkezzünk, így szinte semmilyen eredményt nem tudtunk felmutatni... A lázadás egyfajta rejtőzés volt. A bírálat egyfajta látszólagos közreműködés." Chuck Palahniuk/Cigányút

Na jó, lerombolták, amit le lehetett. Sok tekintetben ezért hálás vagyok, miközben nyilvánvalóan fájó veszteségek is értek. Akkor jó ötletnek tűnt, gondolom.

Most ássunk tovább vagy kezdjünk építkezni, kedves következő nemzedék(em)? (Ha valaki a régi épületeket akarja visszaépíteni egy poszmodernkori skanzenként, akkor én inkább ások. Viszont szívem mélyén építeni akarok.)

Szólj hozzá!

Címkék: idézet napi bölcsesség

A bejegyzés trackback címe:

https://apamsecret.blog.hu/api/trackback/id/tr332759363

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása