Orbán hátradőlve

2013.10.07. 19:21 Allen Ark

Azért azt nem gondoltam volna, hogy 2010. után 2014-ben is elég Orbánnak hátradőlni, hogy megnyerje a választást. Az is nyomasztó volt, hogy kormány nélkül nyert anno az ellenzék, nem kellett se program, se szlogen, se ígéret, és a kétharmadhoz elég volt, hogy nagy hülyeséget nem mondtak, de az még nyomasztóbb, hogy kormányon is elég ez. 

Kicsit úgy vagyok vele, mint a Klicskókkal. Szar, amit csinálnak, de ha ennyi is elég, akkor miért ne csinálnák ezt?! Nem mindenki akar történelmet írni, bőven elég, hogy folyton nyernek, keresik a pénzt, stb. Nem lesznek olyan ikonok, mint Louis, Ali vagy Tyson. Ez utóbbi szarakodott volna ennyit egy Povetkinnel? 12 menet tehénkedés?! Ugyan már!

Orbán is kormányozhatna, de ha ennyi is elég, akkor nem lehet őt szidni: őt négyévente megmérettetik és nehezebbnek találtatik. Innentől kezdve minden más csak fanyalgás.

1 komment

Címkék: politika napi bölcsesség

A bejegyzés trackback címe:

https://apamsecret.blog.hu/api/trackback/id/tr675554803

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

maxval, a gondolkodni igyekvő birca · http://maxval.co.nr 2013.10.07. 19:56:35

Ha nincs életképes alternatíva és nincs tömeges elégedetlenég, az mindig a kormánypártot segíti.
süti beállítások módosítása