Levedlett jobbközép

2012.12.13. 20:41 Három Nyulak

Tegnap volt Antall József halálának 19. évfordulója. Lehet, hogy én néztem nagyon felszínesen körül, de igen gyér volt a megemlékezések száma. Orbán Viktor valaha azzal lavírozott be a jobbközép centrumba, hogy bizony ő volna az örökös. Antall politikája személyesen nem állt közel hozzám,  és bár sok mindent azonban elfogadok abból, amit Herényi ír, mégis elavultnak, idejétmúltnak és amatőrnek tartottam a gondolkodását. Nem az zavar tehát hogy most a kormány nem tart jelentős megemlékezéseket, hanem ez a köpönyegforgatás. 

Van abban valami viszolygásra ingerlő, ahogy a fülkeforradalom hevében szétverik a demokratikus alapintézményeket. Azok, akik egykor az alkotók szellemi örökségét saját maguknak akarták kisajátítani. Mikor pedig mindent kifacsartak belőle, akkor otthagyják a narancshéjat, hadd kérőddzön rajta a baráti kör.

Szólj hozzá!

Címkék: politika

A bejegyzés trackback címe:

https://apamsecret.blog.hu/api/trackback/id/tr654963065

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása