Az üléspont és az álláspont

2011.04.21. 22:36 Három Nyulak

Nem akartam összemocskolni az előző bejegyzést, ezért csak itt jegyzem meg, hogy az urak éppen azon ügyködnek, hogy a Tófenéken legyen az elkerülő út. Igen, ott. Nyilván, amikor a választó elé állnak, akkor az álláspont: Szentendre mindenek előtt. De amikor megválasztottként a testületben ülnek, akkor az álláspont mintha a magánérdek felé hajlana. (Meglepő mennyire idegesen reagáltak az LMP ezzel kapcsolatos beszélgetésére - teszem hozzá, azért az LMP rendezvényein tényleg jó lenne, ha a megyei, ráadásul szentendrei képviselőjük is megjelenne. Vagy Kukorellynek ez ciki?)

Ehhez csak adalék a HVG cikke a budakalászi brittonos kapcsolatról (igen, ez az a Britton), és annak a Szentendréig érő lábairól - a cikk a nyomtatott verzióban hosszasabban taglalja. Igen, a V8, Pro Szentendre Kft., stb.

Pozitív kicsengésként: az előző bejegyzésben is a TESZ2000 oldaláról linkeltem, csöppnyi fénysugár, hogy ők mintha egy picit tényleg mások lennének. Remélem egyre többen.

Szólj hozzá!

Címkék: szentendre

A bejegyzés trackback címe:

https://apamsecret.blog.hu/api/trackback/id/tr562842111

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása