Orbán hátradőltében is nagyot alkotott

2013.10.25. 22:15 Allen Ark

Orbán démoni ügyességgel, a megnyert választás előtt, kipattintott magából egy beszédet, amivel vert helyzetből is nyerni tudna. Szinte egyetlen szavával sem értek egyet, kártékonynak és ártalmasnak tartom a háborús vízióját, de mégis elismeréssel adózom a szónoki képességeinek. A forradalmi megemlékezés - némi párhuzammal fűszerezett - 2/3 rész után átevezett a rendszerváltásra, onnan 2006-ra, máris 2010, és lám a végső ütközet 2014. Mindenhol gaz kommunisták és tőkések, magára hagyott ország, aki csak magában bízhat, mint nekünk Nyugat és Kelet, Ti vagytok a győztesek, és aki nem velünk, az bizony ellenünk. Ellenetek összefogtak, felebarátaim, de mi küzdünk a fronton értetek, és a választás napján itt lesz az idő, amikor nektek is pástra kell lépni. Háború van, induljon a békemenet. 

Orbán tehát nem dőlt hátra, előre hajszolja magát és híveit, okosan nem ígér mást, csak az ellenség eltiprását. A közönség pedig tapsol, hisz neki, vállára emeli. Karosszékestül.

Szólj hozzá!

Címkék: politika

A bejegyzés trackback címe:

https://apamsecret.blog.hu/api/trackback/id/tr515463713

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása