Szentendrei hópehely

2013.01.15. 18:19 Allen Ark

Szerintem minden rendben volt. Nem azon kéne elgondolkodni, hogy miért nem készülünk egész évben arra a három napra, amikor tényleg esik a hó, hanem hogy minek készülünk egyáltalán. Nem a zsömle kicsi, a pofátok nagy! Ha a teljes forráskészlet nagyon részleges riasztásával is sikerült így menedzselni, akkor elég lenne erre belőni a maximumot, és a többieket pedig szélnek ereszteni. Jó, jó, tudom, nem ilyen egyszerű. (Fitnesz Norbi viszont vezető hír tudott lenni, ez igen. Nem tudott lejönni a szánkópálya meredekségű utcából?! De komolyan, ott szerintem nem kotorni kéne, hanem megvárni a tavaszt vagy a mai olvadást. Közpénzből hülyeségre nem áldozunk, elég a főutakat takarítani, szerintem.)

Egy-két sebességmérő rendőrt viszont szívesen láttam volna az utak mellett segédkezni. A BKV is átirányította az ellenőröket, a lányoknak, fiúknak sem ártott volna egy kis mozgás.

Szólj hozzá!

Címkék: szentendre

A bejegyzés trackback címe:

https://apamsecret.blog.hu/api/trackback/id/tr45019361

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása