Önfeledt szórakoztatás

2012.05.22. 22:33 Nicholas Flood

A Momentán (monentown, mom en tán, stb.) Társulat RögvEst előadása remek esti kikapcsolódás. Pont középen egyensúlyoz a fingós-böfögős alpári humor és az emelkedett, lassan leesős, szarkasztikus poénok között. Nyilván sokadik előadás, sok panelt, poén vázat ismernek a szereplők, megtalálják egymással a hangot, nagy a nyomás a műsorvezetőn, aki értő kézzel válogat a közönség ötletei közül, és rengeteg múlik az aznapi formán. Érthetetlen, hogy közel tíz éve tudnak hónapról hónapra remek rögtönzésekkel kiállni a színpadra, eközben a kereskedelmi televíziók még mindig képesek saskabarét leadni. Nyilván van üres járat, nyilván vannak kevésbé sikerült poénok, elakadó mondatok, mégis az egész pörög, viszi előre a lelkesedés. Én pompásan szórakoztam.

Nincs több célja egy ilyen estnek, mint jót röhögni. Diákcsínyek, szívatások és remek humorú emberek között eltöltött esték bestof válogatása. 

Szólj hozzá!

Címkék: színház értékelés:a

A bejegyzés trackback címe:

https://apamsecret.blog.hu/api/trackback/id/tr954529923

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása