Korrekt ajánlat

2012.01.06. 22:08 Nicholas Flood

A Főfőnök annyit ad, amennyit ígér. Igazából revizor kritikájához nem igazán tudok mit hozzátenni. A színészi lubickolás mondjuk leginkább Schneider és Csányi esetében jelentett komoly élményt, a többiek hozták, amit hozni kell (remek színészek, most minden extra nélkül). Főleg Schneider elképesztő, ahogy hörgésekből és halandzsázásból kihoz egy teljes karikatúra karaktert.

Szokásos kabaré fordulatok, néha abszurdig feszített kiszólások a közönség felé, spétek, félreértésekből feladott magaslabdák, helyenként fingós-böfögős poénok, miközben végig ott bújkált (nem bújt elő!), hogy ebből egy komoly dráma is készülhetett volna, egy kicsit másképp hangszerelve. Ha nem Kristoffer köldöknéző, abszurd színésze lenne a középpontban, hanem Bravn figurája, akkor nehéz lenne ebből vígjátékot kihozni.

Remek este volt.

 

Szólj hozzá!

Címkék: színház értékelés:a

A bejegyzés trackback címe:

https://apamsecret.blog.hu/api/trackback/id/tr183523568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása